Zumba Party Got2Bfit september 2013Wat een energie! Van de kinderen en hun ouders die deelnemen aan de workshops, maar ook van de organisatie van deze zumba party in Amsterdam. Dit feestje is voor alle leeftijden en dat maakt het een gezellig familiegebeuren. Bij binnenkomst draai ik op de achtergrond allerhande top 40 nummers maar als de eerste zumba-instructor het podium betreedt gaat de volumeschuif echt open. Op hoog tempo doen we een warming up: ‘Feel This Moment‘ van Pitbull en Christina Aguilera knalt uit de speakers. Het flink versnelde eighties deuntje van Aha’s ‘Take On Me’ krijgt de spieren wel los en warm. Dan volgt een energieke en bonte mix van Zumba-beats waarop stevig gedanst wordt. De meedans-shows wissel ik af met intermezzo’s van latin en funk en aan het eind van de middag draai ik nog wat lekkere dansplaatjes om af te sluiten met nog één keer ‘Feel This Moment’. De “ooo-o-o-oohs” die ik tijdens het afbouwen om me heen hoor vertellen mij dat het een goede keus was – en een geslaagd feestje!