Muziek bepaalt de sfeer op ieder feest, dansen maakt het onvergetelijk!

dj-amsterdam-discobal-cropAls ervaren allround DJ draai ik op allerlei soorten feestjes de muziek. Natuurlijk zijn de voorkeuren van het publiek steeds anders, maar een dansbare beat herkent iedereen. De hoekige drums, funky melodielijnen en onweerstaanbare riffs, stilstaan is gewoon geen optie ; )

Zoek je een dj voor je feest, mail dan naar joris@playthatfunkymusic.nl of vraag vrijblijvend info aan via het contactformulier. Praktische informatie en prijzen vind je op de infopagina en op www.JRSmusic.nl!

In onderstaande mixen vind je een greep uit mijn Dancefloor Collection die zo maar een deel van mijn set op een feest zou kunnen zijn!

Play That Funky Crazy Cool


Play Those Funky Breaks


Play That Funky Tech


Play That Funky Music

Er zijn meer troeven voor een geslaagd dansfeest. Eén daarvan is de verlichting en als ik jouw feest van muziek kom voorzien, neem ik spectaculaire discoverlichting mee: twee driekleurige draaiende discobal-led-lampen, een bloemen projecterende groene led-laser en een spectaculair, multicolor, cirkelvormig, drie meter in doorsnede draaiend plafond- of muureffect maken van iedere ruimte, 30 of 300 vierkante meter, een disco dansvloer! Ook heb ik standaard een microfoon bij me die feestgangers kunnen gebruiken voor speeches, grappen en / of meezingen – zo lang het leuk is uiteraard ; )
Zie onderstaande video’s voor een impressie.Mijn ervaring is lang en breed: als kind maakte ik radioshows met dubbel cassettedecks. Als tiener ging ik wekelijks naar de Free Record Shop om de top 40 bij te houden en nieuwe muziek te luisteren. Op verjaardagsfeestjes van vrienden draaide ik de cd-singles en TDK tapes aan elkaar; tijdens mijn studietijd verruilde ik de gratis platen winkel voor de Plaatboef, Boudisque en Fame en ging ik naar allerhande dansfeesten met dito dj-optredens. Dat laatste doe ik nog steeds, de platenzaken zijn inmiddels een beetje uit mijn systeem geraakt. Wel begeef ik mij veel op de SoundClouds en BeatPorts van tegenwoordig en draai ik de muziek op huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen (meestal 30, 40, 50), einde- / nieuwjaarsfeesten, verenigingsfeesten, afstudeerfeesten, gewoon-zo-maar-feesten, overal waar mensen willen dansen! Ik heb ervaring met kleine feestzaaltjes, sportkantines, clubs, restaurants en bars, maar ook met huiskamers. Ook over het geluidsysteem kan ik een aardig eindje meedenken en indien nodig organiseer ik de benodigde apparatuur bij het feest. Ik richt me vooral op Amsterdam en omgeving, tot en met Utrecht, de Zaanstreek, Zandvoort en Haarlemmermeer. Binnen Amsterdam reis ik over het algemeen per fiets – zo compact is mijn apparatuur! Binnen een kwartier staat alles en kan de muziek aan. Wanneer is jouw feest?

[WPCR_SHOW POSTID=”ALL” NUM=”3″ SNIPPET=”” MORE=”” HIDECUSTOM=”0″ HIDERESPONSE=”0″]