Partymix - Play Those Funky BreaksAl toen ik ‘Blind Faith’ van Chase And Status in 2011 voor het eerst hoorde wist ik: deze ga ik mixen met ‘Beggin’ van Madcon. In elk geval de intro’s van beide nummers! Dat werd ruim 2 jaar later het begin van mijn derde showcase mix: Play Those Funky Breaks. Een verzameling van uitbundige tracks in allerlei genres met BPM’s van laag in de 100  tot tegen de 150… house, breakbeat, oldskool, dubstep, het kan niet gek genoeg in deze partymix. Ik heb me er een tijdje mee vermaakt, nu is het tijd voor de rest van de wereld ; ) Je kunt de mix luisteren op mijn Mixcloud pagina, hieronder alvast de tracklist:

Chase & Status Blind Faith (Intro)
Madcon Beggin
Chase & Status Blind Faith
Nero Innocence
Leila K vs The Prodigy Open Sesame / Out Of Space (Mashup)
Bugz in the Attic Dont Stop the Music
The Chemical Brothers Galvanize
Stromae Alors on danse
Lady Gaga Pokerface
Harddrive Deep Inside
MD X Spress God Made Me Phunky
Salt ‘n’ Peppa Push It
Benny Benassi feat. The Biz Satisfaction
Michel Cleis Hey Lady Luck
WildChild Renegade Master
Stretch & Vern I’m Alive
Sam Sparro Black and Gold