Muziek bepaalt de sfeer op je feest, dansen maakt het onvergetelijk

Welkom op PlayThatFunkyMusic.nl! Even voorstellen: mijn naam is Joris van Kuilenburg en ik voorzie als all-round DJ Amsterdam en omstreken van muziek op huwelijks-, bedrijfs-, verjaardags-, jubileum- en andere feesten. Daarnaast draai ik regelmatig op de vrijdagavond in Grand Café Lokaal in Amsterdam.

Nu een DJ huren? Bel, sms of whatsapp 06-14234509 of mail joris@playthatfunkymusic.nl

Meer te weten komen over mijn diensten, ervaring, prijzen? Lees verder!


dj-jorisdj amsterdamslide2

 

 

 

 


 

Wat kost een DJ op je feest?

Voor besloten, particuliere feesten €200,- voor een set van 4 uur. Speciale wensen? Laten we samen bepalen wat nodig is om van jouw feest hét feest te maken!

DJ €200,- Ik gebruik de geluidsinstallatie van de locatie
DJ + PA €300,- Ik neem versterker en boxen mee

In mijn prijs zit alles van kennismaking, vooroverleg en playlist advies tot opbouwen / afbreken, verzoeknummers, discoverlichting en dansgarantie!

Zelf geluidsinstallatie of professionele verlichting huren? Check een van deze sites:
www.Party-Box.nl (Party-Box Amsterdam)
www.AVfriends.nl (AV Friends Purmerend)


 

DJ Joris

Sinds 2007 actief als DJ, Amsterdam als voornaamste werkgebied, bruiloften tot bedrijfsfeesten, grote en kleine zalen, met of zonder eigen licht en geluid: dat is DJ Joris.

Mijn ervaring is lang en breed: als kind maakte ik radioshows met dubbel cassettedecks. Als tiener ging ik wekelijks naar de Free Record Shop om de top 40 bij te houden en nieuwe muziek te luisteren. Op verjaardagsfeestjes van vrienden draaide ik de cd-singles en TDK tapes aan elkaar; tijdens mijn studietijd verruilde ik de gratis platen winkel voor de Plaatboef, Boudisque en Fame en ging ik naar allerhande dansfeesten met dito dj-optredens. Dat laatste doe ik nog steeds, de platenzaken zijn inmiddels een beetje uit mijn systeem geraakt. Wel begeef ik mij veel op de SoundClouds en BeatPorts van tegenwoordig en draai ik de muziek op huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen (meestal 30, 40, 50), einde- / nieuwjaarsfeesten, verenigingsfeesten, afstudeerfeesten, gewoon-zo-maar-feesten, overal waar mensen willen dansen!

Ik heb ervaring met feestzalen, sportkantines, clubs, restaurants en bars, maar ook met huiskamers. Over het geluidsysteem kan ik een aardig eindje meedenken en indien nodig organiseer ik de benodigde apparatuur bij het feest. Ik richt me vooral op Amsterdam en omgeving, tot en met Utrecht, de Zaanstreek, Zandvoort en Haarlemmermeer. Binnen Amsterdam reis ik over het algemeen per fiets – zo compact is mijn apparatuur! Binnen een kwartier staat alles en kan de muziek aan.

Wanneer is jouw feest?


 

[WPCR_SHOW POSTID=”ALL” NUM=”3″ SNIPPET=”” MORE=”” HIDECUSTOM=”0″ HIDERESPONSE=”0″]